Peter; Foreman (Rope Access)

Keurmeester Persoonlijke beschermingsmiddelen

Wij zijn op zoek naar een Keurmeester Persoonlijke beschermingsmiddelen voor onze offshore-projecten. In deze veeleisende omgeving is veiligheid en kwaliteit van groot belang. Bij Bluestream hechten we dan ook veel waarde aan deze normen in onze apparatuur én in ons team. 

Als Keurmeester Persoonlijke beschermingsmiddelen ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en reparatie van Rope Access materiaal. Je zorgt ervoor dat de inspecties, het testen en de reparaties volgens de hoogste industrie standaarden worden uitgevoerd. Jouw inzet maakt dat elk project op een veilige, snelle, efficiënte en kosteneffectieve manier kan worden uitgevoerd.
Daarnaast assisteer je de Voorman bij probleemoplossing en reparatie van Rope Access materiaal en werk je met onderaannemers.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, heb je een middelbare technische opleiding afgerond en kun je zeer secuur werken en administreren. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent in staat om expertise en technologie toe te passen, instructies en procedures te volgen en resultaten te leveren die voldoen aan klantverwachtingen. Creativiteit en innovatie zijn belangrijke vaardigheden om de functie succesvol uit te voeren.

Ben jij een expert op het gebied van Rope Access materiaal en heb jij de kwalificaties en ervaring die we zoeken? Solliciteer dan nu en help ons bij het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van onze materialen en diensten!

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd in een carrière in een dynamische omgeving waar je je technische vaardigheden binnen de offshore energie-industrie kunt ontwikkelen? Deel je contactgegevens en CV met ons en we nemen contact met je op.