Inspection Engineer

Zoek je een baan waarbij je voldoende verdient om volop te kunnen genieten van het leven? Een baan die je in staat stelt om naar de sportschool te gaan, op vakantie te gaan en te genieten van het uitgaansleven? Dan hebben wij dé vacature voor jou: technicus in de offshore wereld!

Download omschrijving

Algemene informatie

Bij ons ga je meteen aan de slag met echte klussen. Geen tijd verspillen aan onbelangrijke taken, maar direct werken aan uitdagende projecten. En het beste is dat je wordt begeleid door ervaren en behulpzame mensen die graag hun kennis met je delen en de tijd nemen om je iets bij te brengen.

En dat is nog niet alles. Als je wilt, kun je jezelf verder ontwikkelen in datgene wat je het allerleukst vindt. We bieden je de kans om hierin uit te blinken en er echt goed in te worden. Bij ons bepaal jij zelf wie of wat je in de toekomst wilt worden.

De offshore wereld is niet voor iedereen weggelegd. Het is alleen voor mensen die bereid zijn een stapje harder te zetten dan anderen. Maar geloof me, het is de moeite waard. In ruil daarvoor vormen we een hecht team van mensen die elkaar voor de volle honderd procent kunnen vertrouwen. En dat is van cruciaal belang, vooral offshore, waar het leven van duikers en het succes van een ROV-operatie in jouw handen liggen. We hechten veel waarde aan kameraadschap.

Bij ons geldt het principe van “work hard/play hard”. Er wordt veel gelachen, maar je collega’s zullen je ook eerlijk vertellen als je iets niet goed doet. En een minuut later slaan ze je op de schouders en vertellen ze een grap om de sfeer weer goed te maken.

Alles wat je leert, kun je direct in de praktijk brengen. Geen eindeloze theoretische lessen, maar leren terwijl je aan het werk bent. Op die manier ontwikkel je jezelf razendsnel en doelgericht.

Ben jij klaar voor een opwindende carrière in de offshore wereld? Wil jij genoeg verdienen om optimaal te kunnen genieten van het leven? En ben je bereid om een stapje extra te zetten en deel uit te maken van een hecht team? Solliciteer nu als technicus en haal het beste uit jezelf bij Bluestream.

Dit zijn jouw werkzaamheden

Je werkt samen met ons ervaren werkplaatsteam en assisteert bij het onderhoud, de montage en de reparaties van onze afstand bestuurde voertuigen, de ROV’s.
Als technicus in ons team zorg jij voor het oplossen van problemen met en het repareren van pneumatische, hydraulische en elektrische componenten van de  ROV’s.

Naast het testen van alle apparatuur, zorg je ervoor dat alle werkzaamheden voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Je volgt de juiste procedures om ervoor te zorgen dat de montage, testen en reparaties worden uitgevoerd volgens de industrienormen. Het is belangrijk dat eventuele wijzigingen aan apparatuur of systemen volledig geautoriseerd zijn en worden ondersteund door tekeningen en technische documentatie, allemaal in overeenstemming met de engineeringprocedures.

Je werkt ook samen met onderaannemers aan systemen en bent betrokken bij de mobilisatie en demobilisatie van materieel en eenheden, zowel onshore als offshore. Als het nodig is, bied je ondersteuning bij andere activiteiten.

Wat heb je nodig? Je hebt een middelbare technische opleiding in de richting van autotechniek, service en onderhoud E&I/WTB of iets vergelijkbaars met kennis van pneumatiek/hydraulica

Je vindt het geweldig om in de offshore-industrie te werken en je hebt goede kennis van veilig werken met elektrische apparatuur, vooral bij hoogspanning.
Ervaring met het oplossen van problemen met elektrische apparatuur en bijbehorende software, evenals ervaring met mechanische, hydraulische en pneumatische systemen, is ook belangrijk. 
Je kunt elektrische, mechanische en hydraulische lijntekeningen lezen. Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is vereist.

Tot slot is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift.

Als jij klaar bent voor een uitdagende functie in de offshorewereld en voldoet aan de vereisten, solliciteer dan nu en zet de eerste stap naar een opwindende carrière!

Dit bieden we jou:

Hier een stukje over salaris, bonus, vrijde dag en alles wat we verder kwijt willen om het interessant te maken.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd in een carrière in een dynamische omgeving waar je je technische vaardigheden binnen de offshore energie-industrie kunt ontwikkelen? Deel je contactgegevens en CV met ons en we nemen contact met je op.