Bluestream Mike and Rolf
#Bluestream brings out the best in you!

Ontdek hoe Bluestream het beste in jou naar boven haalt en je kansen biedt om te groeien.

Niet het grootste bedrijf, wel de leukste.

Bij Bluestream draait alles om jou. We hebben een cultuur gecreëerd waarin jouw persoonlijke groei en welzijn centraal staan. Flexibiliteit, betrokkenheid en waardering zijn de bouwstenen van onze organisatie. Wij bieden ondersteuning op alle vlakken - van werk en carrière tot financiën. Ons doel is om het beste in jou naar boven te halen en jou de kansen te bieden om te groeien en te ontwikkelen binnen onze dynamische omgeving.

Lees er alles over in onze Culture memo.

We laten onze medewerkers aan het woord...

BSO Stramien video's2
Ruimte om te groeien

Bij Bluestream dagen we je uit om jezelf te overstijgen.

Bij Bluestream is persoonlijke groei geen optie, maar een must. We dagen elke medewerker uit om het beste uit zichzelf te halen. Of je nu op locatie werkt of achter een bureau, we bieden kansen voor ontwikkeling, loopbaangroei en financiële beloning. We zijn pas tevreden als jij je potentieel bereikt.

BSO Stramien video's3
Voel je thuis

Ontdek hoe we een hechte werkomgeving creëren waarin persoonlijk contact en respect centraal staan.

We hechten waarde aan een informele, relaxte omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. Persoonlijk contact, respect en een gezonde werk/privé-balans zijn voor ons van groot belang. Tijdens de lunch praten we niet alleen over werk, maar delen we ook verhalen en lachen we samen. Zo bouwen we niet alleen aan projecten, maar ook aan hechte relaties.

BSO Stramien video's4
Work-Life balance

Bij Bluestream gaan toewijding en plezier hand in hand. Leer hoe we een balans vinden tussen hard werken en genieten van het moment.

Bij Bluestream begrijpen we dat hard werken belangrijk is, maar we begrijpen ook dat een goede dosis humor essentieel is. Onze cultuur combineert inzet met plezier, waardoor we niet alleen productiever zijn, maar ook meer voldoening halen uit ons werk. De uitdagingen van de dag gaan hand in hand met de lach van het moment, en dat maakt onze reis bij Bluestream uniek.

BSO Stramien video's5
De kracht van Teamwork

Samenwerking staat centraal in alles wat we doen. We nemen verantwoordelijkheid en ondersteunen elkaar, want samen bereiken we meer dan alleen.

In onze informele omgeving is iedereen meer dan alleen een collega. We zijn een hechte familie die persoonlijk contact en respect hoog in het vaandel heeft staan. Onze informele werksfeer zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn en dat je in een prettige werk/privé-balans kunt gedijen. Teamwork is de lijm die onze organisatie bij elkaar houdt. We geloven dat we samen sterker zijn en succesvolle projecten bereiken. We verwelkomen individuele verantwoordelijkheid, maar we vieren vooral gezamenlijke successen

BSO Stramien video's6
Je wordt zeer gewaardeerd

Bij Bluestream ben je niet zomaar een medewerker; je bent een gewaardeerd lid van ons team. 

BSO Stramien video's
Work hard, play hard

Het leven bij Bluestream is niet beperkt tot de werkplek.

Project Ingenieur

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

QHSE manager

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

Crewing coordinator

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

Inspectie Ingenieur

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

Duik Technicus

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

Rope access Technicus

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

ROV technicus

Korte intro over hoe geweldig deze baan is.

Als dit je comfort zone is...

Neem de uitdaging aan en word onze collega!

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd in een carrière in een dynamische omgeving waar je je technische vaardigheden binnen de offshore energie-industrie kunt ontwikkelen? Deel je contactgegevens en CV met ons en we nemen contact met je op.